петък, 9 юли 2010 г.

Волейбол!




Нека да си поговорим малко за....волейбол! Един от найй-любимите ми спортове ever! <333 Та както се досещате следя внимателно всеки турнир свързан с този страхотен спорт и съм доста сериозна почитателка на националния ни отбор. Сега на ход е Световната лига и за съжаление победния ход на нашите лъвове от осем поредни победи в група А беше прекъснат от Бразилия. Няма как да се въздържа и да ви спестя  моя коментар на мача :D
Според мен истинският победител беше отбора на зрителите, защото волейболистите наистина ни предоставиха една зрелищна и много оспорвана битка! Евала на нашите момчета, които се бориха за всяко топка и направиха невероятни разигравания. Няма как да не изкажа възхищението си от нашия страхотен капитан Владо Николов, който отбеляза 20 точки, всичките от атака.  За съжаление шансът не беше на наша страна.
Да, шансът! Защото съм 10000000% убедена, че реално преценяйки качествата, играчите ни по нищо не отстъпват на бразилците. За да бъда реалистка няма как да отрека страхотния сервис на Бразилия, желязната блокада и доброто посрещане. И пак за да бъда реалистка ще кажа колко разочарована останах от детинските им хитрувания. "Победителите никой не ги съди", но това не пречи да се възхищавам на красивите и честни победи, защото аз съм от привържениците на феър плеърите! Та в това отнашения постоянните пререкания със съдиите, умишленото накъсване и забавяне  на играта след всяко загубено разиграване, няколкото напълно подарени точки от страничките съдии са един ОГРОМЕН минус за бразилците. Тези евтини номера не отиват на един световен шампион.
Та мисля, че няма защо да се срамуваме от представянето на нашите момчета, защото те за пореден път доказаха, че са лъвове. Загубиха с 2-3 точки разлика на гейм и не се предадоха нито за секунда. Истинският победител умее и да губи, а нашите загубиха с дойтойнство....пък и не всички шансове за класиране във финалната шесторка в Аржентина са загубени.
Три пъти "ура" за волейболните ни лъвове!

Няма коментари:

Публикуване на коментар